Chiro Info

Wat?

Chiro Doeritsan is een jeugdbeweging voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Elke zondag komen wij samen om spelletjes te spelen, om te ravotten en om vrienden te maken.

Kinderen zijn welkom op de chiro vanaf dat ze beginnen aan de lagere school. Voor het jaar 2020-2021 gaat dit dus om kinderen die ten laatste geboren zijn in 2014. De groepen zijn ingedeeld per 2 geboortejaren: sloebers zijn dus de kindjes van het eerste en tweede leerjaar, korbels van het derde en het vierde,... 

Naast de chirozondagen is een chirojaar ook gevuld met tal van evenementen zoals een grote quiz, een heus groepsfeest, een superleuke daguitstap en als magnifieke afsluiter een kamp met zen allen. Dit gaat elk jaar door van 21 tot en met 31 juli, voor de sloebers en de korbels wordt dit een beetje ingekort om het gemis voor de mama's en papa's niet te groot te maken. Hun kamp duurt van 26 tot en met 31 juli, maar vindt uiteraard wel op dezelfde locatie mee plaats.

Wanneer?

Elke zondag vanaf 14u. Voor de sloebers, korbels, rakwi's en tito's eindigt de namiddag om 17u. Voor de keti's en de aspi's eindigt de chironamiddag een halfuurtje later om 17u30.

Waar?

Onze chirolokalen liggen in het centrum van Bertem naast de speeltuin aan het dorpsplein. Je kan ze het best bereiken door vanaf de Tervuursesteenweg de St-Fransiscusberg af te dalen, de lokalen liggen beneden aan de rechterkant naast de voer.

Adres: St-Fransiscusberg 5a, 3060 Bertem

Wie contacteren?

Je kan ons elke zondag vanaf 14u vinden op bovenstaand adres. Voor vragen of probleempjes kan je altijd terecht bij de hoofdleiding of onze volwassen begeleider. (zie gegevens hieronder)

Hoofdleiding:

Email: [email protected]

Jesse Op 't Eynde
• 0497 48 20 19

Luna Van de Velde
• 0478 74 68 13

Volwassen begeleiders:

Lukas Op 't Eynde 
[email protected]